torsdag 17 maj 2012

Stevens åtrå

Eftersom jag skriver en trilogi där alla böckerna är sammanflätade i varandra och utspelar sig delvis samtidigt och delvis före varandra, alltså i omvänt ordning, är det svårt att göra en spellista som jag håller mig till bara första boken. Samtidigt kan det var lite give away med vissa kopplingar. Därför kan det hända att denna kopplingen är mer till andra boken än första, men jag tror det kan framgå ganska bra ändå.

Jag skulle även kunna koppla den till tredje boken, men jag får hålla mig till att göra det endast i huvudet.

Den låt jag presenterar idag är alltså "I want you now" med Depeche ModeDen representerar Stevens starka känslor för Allie och hur mycket det värker i hans kropp efter henne. Lyssna på den och känn själva, han har det inte lätt det stackars mannen. Låten utstrålar en desperation efter någon och det är det jag vill få fram även i boken. Den smärtsamma, tunga, heta, fuktiga och mörka åtrån.

2 kommentarer:

  1. Åh, den där låten... Den är så bra och väcker minnen i mig. Hur jag så hett älskade min dåvarande pojkvän... (och Dave Gahan.. ;))

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är en riktig erotisk och härlig låt. När jag hör den känner jag åtrån vare sig jag har någon att åtrå eller inte

      Radera