måndag 25 mars 2013

Tillbaka till den här världen igen

 Nu är jag tillbaka till den här världen igen men mina tankar och mitt medvetande är fortfarande lite frånvarande och rotad i en annan värld. Hur var det då? Helt fantastiskt! Jag vet att det säkert finns folk som mäter det fantastiska i mängden besökare men för mig var alla uteblivna besökare de största förlorarna av oss alla. Det här var min utgångspunkt i tillvaron på det fantastiska stället. Jag frågade även Kristina Svensson, som var där och hade en föreläsning om marknadsföring, vad hon tyckte om upplägget. Hon påpekade allt som var bra och jag fick inte några förbättringsförslag, vet inte hur jag ska tolka det. Att det inte fanns något att förbättra eller att hon tyckte jag såg farlig ut och inte ville säga något som kunde reta upp mig. Godiset var bra att använda för att locka till sig folk, tavlorna gjorde att det var snyggt och iögonfallande, blädderexen var bra för att folk skulle få något att kika på, tävlingen gjorde att det hände något och som gjorde att besökarna hade en anledning till att stanna lite längre. Hon tyckte de små broschyrerna om e-novellerna var mycket bra och informativt. Jag fick sålt fyra pappersnoveller, många blev intresserade av Alvhilda och ett par var med i tävlingen och vann ett smycke.

Bild lånad från Andra världars facebooksida
 Vi som huserade i hörnet var Nathalie Sjögren och Eva Holmquist. Jag och Nathalie var där som skräckförfattare och Eva hade science fiction och vi drog ihop högläsning tillsammans. Här ser man Nathalie läsa för oss inför, för att se om stycket passar att läsa inför besökarna. Jag och Nathalie, som bor på mitt gamla barndomshem Frillesås, bestämde att vi ska dra ihop en författarhappening i där nästa sommar. Planen är att vi båda är klara med våra projekt och har fått ut något i pappersform att visa upp och sälja.

Bild lånad från Andra världars facebooksida 
Här står jag inför besökare och utställare och läser från Alvhildatrilogin. Jag fick höra att jag gjorde det bra och inlevelsefullt och det var roligt. Uppenbarligen hade jag något bra med mig från mina teaterutbildningar jag har grunden och jag känner att om mina böcker någon gång blir ljudböcker, då vill jag gärna själv läsa dem.

Bild lånad från Andra världars facebooksida 
Några fantastisk väsen och eldsjälar som poserar. Anna Vintersvärd som Skogsrået, en liten chokladask räcker inte för att tacka för den fantastiska värld du skapat över helgen. Jag ser redan fram emot nästa års Andra världar och då ska jag ha en färdigtryckt bok, det har jag bestämt!

2 kommentarer:

 1. Vad synd att helgen tog slut så fort. Tänker ibland när jag kör till jobbet, ska jag fortsätta en liten bit till och åka till Andra världar istället? :) Och åh vad peppad man är nu.

  (Imorgon förresten avslöjar jag på min blogg det som vi pratade om)
  /Nathalie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var fantastiskt roligt och jag ser fram emot att samarbeta i framtiden. Tycker det var väldigt roligt och givande en helgen med vår trio.

   Radera