torsdag 14 mars 2013

Snart i pappersform i begränsan upplaga

spin off-novellen är i stort sett klar, den senaste genomläsningen upptäckte några fler småfel och det är någon liten detalj här eller där som jag vill skall ändras, men annars kommer den vara klar för läsning av allmänheten. Framsida är gjord, baksida är kvar och ett första eget provtryck av texten är gjort
"Hennes blick var fäst vid den mörka asfalten medan tankarna virvlade iväg. Hon rycktes tillbaka till verkligheten när hon upptäckte att vägen under skorna blivit till grus. Med en svepande blick över landskapet stannade hon. Hennes lägenhet låg i de centrala delarna av den lilla staden och det fanns inga grusvägar mellan Håkans och hennes lägenhet. Bara asfalt i form av trottoarer och vägbanor.

Hon såg inte längre ut över en stadsbild med gamla vittrade fasader och avgasförorenade fönster. Runt om henne var det skog och den smala grusvägen hon stod på tycktes löpa i oändlighet åt båda håll."

2 kommentarer:

  1. Wow väntar på att få Läsa denna Bokmvh marie i frillesås

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den här novellen kommer vara i pappersform inför andra världar, efter det kommer den att finnas digitalt att läsa. Jag kommer lägga upp länk när den finns. Alvhildatrilogin är fortfarande lite mer jobb kvar med. Men jag lovar att när den väl är färdig och tryckt, då får du veta det :)

      Radera