tisdag 5 juli 2011

Min mänskliga oskuld

Jag visste rent teoretiskt vad det beteende som vi engagerade oss i brukar kunna leda till men jag var inte helt säker på vad jag skulle förvänta mig av själva vägen dit men jag tänkte att jag skulle låta honom föra. Jag upptäckte dock, både genom de känslor han gav mig samt genom hans förvirrade och fumliga ledande, att inte heller han hade speciellt omfattande erfarenhet. När vi hade kyssts en stund, vilket gav ett rejält påslag känslomässigt men även rent kroppsligt försökte han lägga sig med mig på sängen. Det slutade med att han snubblade till över mig och all den upprymdhet han kände och gav mig fick oss att börja skratta åt vår tafflighet och känslan av prestationsångest rann av oss. Vi blev liggande en stund bredvid varandra i sängen, vända mot varandra med våra blickar spelande över varandras ansiktsdrag. Han tog sin hand och drog bort en lock ur mitt ansikte ”Du är väldigt vacker”

”Jag vet” råkade slinka ur mig innan jag insåg att det inte var ett korrekt svar, även om det var enkel fakta, men svaret fick honom att le.

”Bra” flinade han ”då slipper jag truga med ditt självförtroende” Han lät sin hand glida ner över min hals och längs med min arm. Han följde den ner till där den mötte sängen och letade sig in till min mage där han fick in några fingrar innanför min topp. Hans puls höjde min och en känsla av upphetsad förväntan rann genom hans fingrar och in i mig. Hans hand smekta upp över min höft och upp längs med min sida och han böjde sig framåt för att kyssa mig igen. I samma rörelse lät han sin hand smeka ner över min rygg men i det ögonblick som han skulle nå fram till mina läppar stelnade han till. Hans ögon som nätt och jämt hade slutits öppnades nu igen, hans blick mötte min och den utstrålade oro. ”Allie, vad har du på ryggen?”

”Jag vet inte, det verkar var någon slags sårskorpa som löper längs med min rygg. Jag vet inte var jag fått det från, men det gör inte ont så det är ingen fara.” Jag hörde själv hur nonchalant jag lät, men det var inte det jag var, känslan av oro hade helt enkelt inte infunnit sig angående ryggen men nu kom den krypande. Det var Stevens oro som gled över till mig som en sval bris som sopade undan alla de härliga känslor som precis guidat våra handlingar. Desperat efter de känslor som försvunnit försökte jag få honom att sluta bry sig om min rygg och bry sig mer om mina läppar. Jag tog tag i hans ansikte och påbörjade den kyss som han precis avslutat inledningen till.

”Bry dig mer om de delar som roar dig istället för de som oroar dig” jag lät min hand smeka in innanför hans tröja vilket fungerade. Hans läppar besvarade kyssen och jag översköljdes av de underbara känslorna igen.

Det var tydligt att upplevelsen påminde om det jag hade känt av mannens behandling inne på toaletten men mer som en svag kopia. Hjärtklappningen var där men den var inte lika smärtsamt hård. Den ansträngda andningen var där men inte lika okontrollerad. Viljan av att bli berörd var där och nu blev jag det. Stevens åtrå fyllde mig så mitt inre skrek efter beröring och ju mer han rörde vid mig och kysste mig ju mer uppeggad blev han vilket i sin tur gav mig ett påslag som inspirerade honom ytterligare. Kyssarna blev vildare och vildare smekningarna blev hårdare, intensivare och mer intima. Snart kysste han hela min nakna kropp och jag kunde känna hans undvikande i fråga om min rygg. Oron fanns där men han talade inte om den, han försökte att inte tänka på den, för att inte tappa det vi hade. Men det fanns tillräckligt för att få mig ur balans för några sekunder. Jag vände mig på rygg igen och gjorde ett sista desperat anförande för att inte tappa fokus, för att han skulle glömma min rygg, för att jag skulle få uppleva det jag kände att Steven var fokuserad på att komma fram till.

Jag blev av med min mänskliga oskuld.

Även om det från börjat varit uppenbart att han var lika novis i ämnet som jag försvann här ändå hans fumlighet och tvekan. Inte för att jag hade någon erfarenhet nog att jämföra med men genom hans tankar, genom hans känslor visste jag att en stor del av hans tonårsliv och vuxna år hade ägnats åt just denna stund vilket gjorde honom helt fokuserad. Att han mentalt och kroppsligt var så förberedd och tränad att han visste precis var han skulle röra, var han skulle ta och hur han skulle kyssa för att det skulle bli perfekt. Under de vibrationer av njutning som gick genom Stevens kropp, den eufori och totala lycka som vandrade från honom och in i mig kände jag något som jag, innan jag träffat mannen i spegeln, skulle ha ansett vara den totalaste av upplevelser, men som endast var en svag bris av vad jag hade fått uppleva inne på toaletten, genom mannen i spegeln. Det var som om jag ville skrika ut i frustration, vilket jag på sätt och vis också gjorde, när vibrationerna utvecklades till skakningar och elektriska stötar av, vad jag förstod att Steven upplevde, den totalaste av njutning. Jag visste att jag kunde sträcka mig ännu längre, få ännu mer, men inte på det här sättet, inte med Steven. Ändå vågade jag inte sträva efter det. Mannen i spegeln fick mig att längta och åtrå men samtidigt väckte han känslor av ilska, avsky och skräck. Steven sjönk utmattad ihop på mig och jag sköljdes, som av vågor, av varm lycka och kärlek, där han andades tungt över mitt bröst. Han kysste mig ännu en gång men snart efter det drog sig känslorna tillbaka, in i Steven, då han sakta flöt bort i drömmarna och jag låg ensam kvar, kall och utan känslor, innan även jag somnade.

/Allie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar