fredag 9 november 2012

Alvhilda får smisk

Igår fick jag tillbaka utlåtandet från en lektör som läst igenom och granskat hela manuset. Det finns mycket förbättringspotential, många saker som han sagt som jag kan göra om och bättre. Vissa saker som har fått mig att fundera om jag alls kan leva upp till då han vill ha avslöjanden från senare böcker i trilogin. Det ska bli spännande att se hur jag löser alla de trådar han vill fläta in och hur jag förtydligar alla de färger han vill få fram

Många gånger brukar man säga att man behöver tre gånger så mycket positiv feedback för att kunna ta kritiken på sin skapelse men jag ser inte kritik, jag ser förbättringspotential. Kan det ha att göra med att det är två meningar som lyser igenom, som stöttar upp hela bygget, nämligen:


Du har talang för det här.

och

Som story är den unik och har en bra grundstomme.
  
Resten är i dagsläget ett diffust ludd som jag skall försöka reda ut när jag skrivit färdigt Stevendelen.

Men nu har jag inte tid att sitta här och skriva, jag har annat att skriva, nämligen manuset till Steven.

2 kommentarer:

  1. Oh, ja det var två mycket bra meningar. Det kan man leva på länge. Speciellt den sista är ju något riktigt bra! Då kan man ju med glädje ta sig ann de andra utmaningarna. Eller?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Absolut, det känns riktigt bra. Jag har massa saker att jobba på och nu har jag ju fått en input så jag vet att jag gör rätt när jag ändrar. Behövde lite pusch.

      Radera